Middag

LES HORS D’OEUVRE

Escargots à la Bourguignonne

snegle i hvidløgs- pastissmør 6 eller 12

135,-/260,-

Os à moelle rôti et ses croutons

Ovnstegt marvben, ristet brød & cornichoner

115,-

Soupe à l’oignon

Løgsuppe

145,-

Terrine de Foie Gras, compote et sa brioche

Andeleverterrin med kvæde- og æblekompot & brioche

165,-

LA CHARCUTERIE

Assiette de charcuterie française

Landpâté, fransk salami fra Lyon, chorizo, lufttørret pølse, anderillette, tørret skinke

200,-

LES HUÎTRES

Fine de claire nº3 fra Marennes-Oléron (Gérald Viaud)

Mild, nøddeagtig og let sødlig smag
Populær blandt nye østerselskere
3/6 eller 12

99,-/199,-/369,-

Perle blanche nº2

Stor kødfylde og meget mild salt
3/6 eller 12

145,-/269,-/499,-

Gillardeau nº3

Mineralsk, fyldig og blød nøddeagtig eftersmag
3/6 eller 12

189,-/355,-/685,-

Assortiment d’huîtres

2 Fine de claire, 2 Perle blanche, 2 Gillardeau

259,-

LES COQUILLAGES

Moules marinières

Økologiske line-muslinger fra Limfjorden
Hvidvinsdampede muslinger med timian & skalotteløg

225,-

Moules/frites

Hvidvinsdampede muslinger med timian & skalotteløg
Serveres med pommes frites & tartar-sauce

285,-

LE PLATEAU DE FRUITS DE MER

Importé directement de Rungis, Paris’ berømte madmarked.
Ankommer torsdag, serveres fra torsdag aften, indtil alt er spist !

 

Østers, jomfruhummer, knivmuslinger, kammuslinger, hjerte-muslinger, rejer, krabbeklør, strandsnegle
Serveres med mayonnaise & citron

365,-

LE CAVIAR

Serveres med blinis, crème fraîche, purløg & skalotteløg

Caviar Baerri – 10g

Caviar de l’Isle, produceret i Gironde (FR), modnet 8-10 uger og saltet med 2,8%

295,-

Caviar Oscietre – 30g

Oscietre caviar, produceret i Gironde (FR), Smagen er cremet med et hint af hasselnødder, brunlig farve

885,-

Caviar Beluga – 30g

Beluga ”Le roi des caviars, le caviar des Rois” Smagen er dyb, maritim og cremet, med et hint af mandel

1.885,-

Husk et shot af fransk vodka til !

 

95,-

LE POISSON

Poisson du Jour

Dagens fisk
Spørg tjeneren eller se på tavlen !

299,-

Bouillabaisse et sa rouille

Sydfransk fiskesuppe m. 3 forskellige fisk & muslinger, croutoner & krydret mayonnaise

335,-

LE PLAT DU JOUR

Un classique de la gastronomie française

Dagens klassiske franske ret
Spørg tjeneren eller se på tavlen !

299,-

LA VIANDE

Tartare de bœuf, frites & salade

Bistroens håndskårne oksetatar med klassisk tilbehør
Serveres med pommes frites & salat og røres selv ved bordet

335,-

Entrecôte de bœuf, 285 gr. , pommes frites, & sauce béarnaise maison

285 gr. bøf med hjemmelavet bearnaisesauce
Serveres med pommes frites & salat
Oplys tjeneren om stegning : bleu, saignant, à point eller bien-cuit

385,-

Filet de biche sauce groseilles, potiron roti, choux & champignons

Dådyrfilet med ribssauce, stegt græskar, kål & svampe

325,-

Côte de veau sauce aux girolles, pommes croquettes, haricots verts & tomate au four

Kalvekotelet med kantarel- sauce, kroquetter, grønne bønner & bagte tomater

345,-

LE PLAT VÉGÉTARIEN

En fransk inspireret vegetaranretning

Spørg tjeneren eller se på tavlen !

275,-

LES SUPPLÉMENTS

Pommes frites & sauce tartare

 

65,-

Salade verte

Sprød salat med vinaigrette

60,-

LE FROMAGE

Comté 18 mois AOP avec un verre de Vin Jaune

18 md. Comté med et glas vin fra Jura (6 cl)

175,-

3 ou 6 morceaux de fromages affinés AOP

Et udvalg af franske råmælks- oste
3 eller 6

125,-/250,-

LES DESSERTS

Crème brulée à la vanille

Den ”brændte” franske klassiker

125,-

Profiteroles au chocolat

Vandbakkelser med vaniljeis & varm chokoladesauce

125,-

Crêpes Suzette flamblées au Grand Marnier

Flamberet pandekage med appelsinlikør

125,-

Tarte Tatin

Klassisk æbletærte bagt på hovedet

125,-

3 petits fours

Noget fransk sprødt, sødt & blødt

75,-

LES APÉRITIFS

Kir Royal

champagne & solbærlikør eller brombærlikør

135,-

Kir vin blanc

hvid vin m. solbærlikør eller brombærlikør

90,-

Suze 15%

lavet på ensianrod

60,-

Absinthe traditionnelle (68%)

Pernod

95,-

Vermouth de Savoie, Dolin

hvid eller rød

60,-

Noilly Prat

klassisk dry vermouth

60,-

Lillet blanc, rød eller rosé

 

65,-

Cap Corse Matteï

hvid eller rød, hedvin m. kinabark

60,-

Pineau des Charentes, Gilles Brisson

behagelig sød hedvin

65,-

Dubonnet

blød, rund & sød hedvin

60,-

Pommeau de Normandie

hedvin lavet på æbler

75,-

LES PASTIS

Ricard (45%)

Pastis de Marseille

60,-

Pernod anis (40%)

 

60,-

Henri Bardouin, Pastis de Provence

 

75,-

LES COCKTAILS

Gin Tonic

Gin Citadelle & fransk tonic

125,-

Bloody Mary

Fransk vodka, tomatjuice & tabasco

125,-

Sazerac

Cognac, whisky, absinthe & Angostura bitters

145,-

Expresso Martini

Vodka, kaffelikør, espresso & rørsukkersirup

125,-

Saint-Germain en bulles

Saint-Germain, Champagne & citron

135,-

Ti-Punch

Rhum blanc agricole, lime & rørsukker

100,-

Lillet Vive

Lillet rosé, tonic, agurk & mynthe

100,-

LES BIÈRES PRESSION

Fadøl

Kronenbourg 1664

25 cl/50 cl

50,-/65,-

Blanc 1664

25 cl/50 cl

55,-/70,-

Grimbergen blonde

25 cl/50 cl

55,-/70,-

Grimbergen brune

25 cl/50 cl

55,-/70,-

LES BIÈRES BOUTEILLES

Flaske
Frankrigs bedste øl Pelforth siden 1914 i Lille

Pelforth Brune, 6,5%

overgæret

60,-

La Cadette IPA, 6%

 

60,-

Kronembourg Blanc, alcoholfri (0,0%)

 

65,-

LES BIÈRES COCKTAILS

Franskmænd elsker, at tilføje sirup eller limonade til deres øl !

Panaché

øl med lemonade

50,-/65,-

Picon-bière

øl med fransk bitter på urter & appelsin

49,-

Monaco

øl med lemonade & grenadinesirup

55,-

Demi-pêche

øl med lemonade & ferskensirup

50,-

Twist

øl med lemonade & citronsirup

50,-

LES AUTRES BOISSONS

Orangina

25 cl

50,-

Limonade artisanale, Elixia du Jura

 

65,-

Citronnade, Alain Millat

citron eller ingefær øko

50,-

Thé vert glacé, Alain Millat

verbena eller fersken øko

50,-

Infusion glacée

verbena eller fersken

50,-

Cidre 4.5%, La Chouette

æblecider

50,-

Tonic artisanal français, Archibal

 

50,-

Jus de Pomme Reinette 20 cl, Alain Millat

æblejuice

50,-

Jus de Tomate 20 cl, Alain Millat

tomatjuice

50,-

Jus d’Ananas 20 cl, Alain Millat

ananasjuice

50,-

Jus de Raisin Cabernet Rosé 33 cl, Alain Millat

druesaft

50,-

LES EAUX

Thonon, mineralvand uden brus

33 cl/75 cl

45,-/68,-

Perrier, danskvand

33 cl

45,-

Val’s, danskvand

75 cl

68,-

LES CAFÉS

Campo Das Verdentes, Brasilien

Café noir

46,-

Café décaféiné

45,-

Café noisette

38,-

Expresso

36,-

Double expresso

48,-

Café au lait

48,-

Café au lait 2 shots

50,-

Capuccino

50,-

Café frappé

48,-

Café gaulois

med Calvados

125,-

Café français

med Grand Marnier

95,-

Café irlandais

med Whisky

125,-

LES CHOCOLATS CHAUDS

Chocolat chaud viennois

 

58,-

Green chaud

med Chartreuse verte

135,-

CALVADOS

Famille Dupont, Vieille Réserve, VSOP

95,-

Famille Dupont, 10 ans

145,-

COGNAC

Château de Beaulon, VSOP

95,-

Château de Beaulon, XO Single Estate

150,-

ARMAGNAC

Armagnac, VSOP, Nismes-Delclou

95,-

Armagnac, XO, Nismes-Delclou

120,-

RHUM

Rhum blanc agricole, Clément, Martinique

65,-

Damoiseau, VSOP, Guadeloupe

90,-

Clément XO, Martinique

110,-

JM 2007, Martinique

170,-

Compagnie des Indes 9 ans, Guyanne

160,-

WHISKY

Brenne estate-cask økologisk, Charente

100,-

MARC

Bourgogne, Albert Bichot

95,-

Gewürtztraminer, Massenez

115,-

EAU DE VIE

Prune vieille, Gelas

90,-

Kirsch øko, Becker

95,-

Poire Williams, Nusbaumer

100,-

Framboise Sauvage, Nusbaumer

110,-

Mirabelle, Marcel Michel

95,-

Aptekarsky

fransk Akvavit fra Alsace

110,-

LES LIQUEURS

Génépi fra Pontarlier

fremstillet på den vilde urt génépi, fra Alperne

65,-

Mahina coco, Clément

kokoslikør

60,-

Crème de vieux rhum, Damoiseau

cremelikør

65,-

Crème de Calvados, Domaine Dupont

cremelikør

65,-

Menthe verte, Briottet

myntelikør

60,-

Grand Marnier, Cordon Rouge

85,-

Triple Sec Dry Curaçao, P. Ferrand

70,-

DOM Bénédictine

“likør medicin”, med 27 urter & krydderier

75,-

Cointreau

70,-

Pousse-Rapière, Monluc

Armagnac-baseret likør med bitter orange

70,-

Chambord

kongelige brombærlikør

75,-

Allergener i maden kan oplyses ved henvendelse til personalet

Vi tager gebyr på ikke europæiske kort, samt firma-masterkort

Restaurant ouvert tous les jours de 11h30 à 00h00
Cuisine de tradition française - Bon appétit de la part de toute notre équipe