Dinner menu

Forretter

Salade niçoise

Salat, grillet tun, tomat, grønne bønner, oliven, peberfrugt, kartofler, ansjoser & æg

135 kr.

Escargots à la Bourguignonne

6 eller 12 snegle i hvidløgs-pastissmør

135 kr. / 260 kr.

Os à moelle rôti et ses croutons

Ovnstegt marvben, ristet brød & cornichoner

115 kr.

Cuisses de grenouilles à la provençale

Panerede Frølår som i Provence m. tomat, ramsløg & oliven

135 kr.

Terrine de Foie Gras, compote et sa brioche

Andeleverterrin m. rabarberkompot & brioche

165 kr.

Østers

Fines de Claire fra Gérard Viaud nr. 3

Østers for begyndere... fra Marennes-Oléron. 3, 6 eller 12

99 kr. / 199 kr. / 369 kr.

Perle Blanche nr. 2

Mere kødfulde og umami i smagen. 3, 6 eller 12

145 kr. / 269 kr. / 499 kr.

Belon de Bretagne calibre 000

Den oprindelige flade europæiske østers. 3, 6 eller 12

189 kr. / 355 kr. / 675 kr.

Assortiment de nos huîtres

2 fines de Claire, 2 perles blanches, 2 belons

259 kr.

Skaldyr

Moules marinières

Hvidvinsdampede muslinger m. timian & skalotteløg

225 kr.

Moules marinières & frites

Hvidvinsdampede muslinger m. timian skalotteløg m. fritter & tartar-sauce

285 kr.

Kaviar

Caviar Baerri – 10g

Baerri caviar fra de l’Isle, modnet 8-10 uger og saltet med 2,8% - fra størene i den franske Gironde-flod

295 kr.

Caviar Osceitre – 30g

Oscietre caviar- brunlig farve. Smagen er cremet med et hint af hasselnødder- fra Gironde-floden terre

885 kr.

Caviar Beluga – 30g

Beluga “Le roi des caviars, le caviar des Rois” store rogn i lysegrå farve. Smagen er dyb, iod og cremet med et hint af mandel

1.885 kr.

Fisk

Poisson du Jour – demander au serveaur/se

Dagens fisk – se tavlen!

299 kr.

Bouillabaisse de l’éduc et sa rouille

Sydfransk fiskesuppe med tre forskellige fisk, muslinger & crutons & krydret mayonnaise

335 kr.

Fisk og skaldyrsfad

Fad

Østers, jomfruhummer, knivmuslinger, kammuslinger, havssnegle, hjerte-muslinger, rejer, krabbeklør, strandsnegle serveres m. mayonnaise & citron

365 kr.

Vegetarian

Composition de légumes et féculent

En fransk inspireret vegetaranretning – spørg tjeneren!

275 kr.

Charcuterie

Assiette de charcuterie française

Pâté de campagne, Rosette de Lyon, saucisson sec chorizo, rillettes de canard, jambon sec

200 kr.

Viande

Tartare de bœuf au couteau avec frites & salade

Bistroens tartar af håndskåret oksekød samt diverse – du rører – m. fritter & salat

335 kr.

Entrecôte de bœuf – 285 gr. sauce béarnaise maison, pommes frites et salade verte

Oplys om stegning: Bleu, Saignant, à Point eller Bien-cuit – som man si`r på fransk!

385 kr.

Magret de canette sauce framboise, pommes rôsti, carottes fanes et courgette

Andebryst m. hindbærsauce, rosti, gulerod- & squash – spaghetti

325 kr.

Côte de veau sauce aux girolles, pomme croquette, haricots verts et tomate au four

Kalvekotelet m. kantarel-sauce, kroquetter, grønne bønner & bagte tomater

345 kr.

Plat du Jour

Un classique de la gastronomie française demander au serveaur/se

Dagens klassiske franske ret – spørg tjeneren!

299 kr.

Supplement

Pommes frites & sa sauce tartare

Fritter m. tartarsauce

65 kr.

Salade verte

Sprød salat m. fransk vinaigrette

60 kr.

Fromage

Comté 18 mois AOP - un verre de Vin Jaune

18 md. Comté m. et glas (6cl. Jura-vin)

175 kr.

3 ou 6 morceaux de fromages affinés AOP

Et udvalg af 3 eller 6 franske råmælks- oste

125 kr. / 250 kr.

Dessert

Crème brulée a la vanille de Tahiti

Den "brændte" franske klassiker

125 kr.

Crêpes Suzette flambées au Grand Marnier

Flamberet pandekage m. appelsinsauce

125 kr.

Profiteroles au chocolat

Vandbakkelser m. vaniljeis & varm chokoladesauce

125 kr.

Tarte au citron meringuée

Citronterte m. marengs

125 kr.

3 petits fours

...noget fransk sprødt, sødt & blødt

75 kr.