snegle i hvidløgs- pastissmør 6 eller 12
Ovnstegt marvben, ristet brød & cornichoner
Løgsuppe
Andeleverterrin med kvæde- og æblekompot & brioche
Landpâté, fransk salami fra Lyon, chorizo, lufttørret pølse, anderillette, tørret skinke
Mild, nøddeagtig og let sødlig smag
Populær blandt nye østerselskere
3/6 eller 12
Stor kødfylde og meget mild salt
3/6 eller 12
Mineralsk, fyldig og blød nøddeagtig eftersmag
3/6 eller 12
2 Fine de claire, 2 Perle blanche, 2 Gillardeau
Økologiske line-muslinger fra Limfjorden
Hvidvinsdampede muslinger med timian & skalotteløg
Hvidvinsdampede muslinger med timian & skalotteløg
Serveres med pommes frites & tartar-sauce
Importé directement de Rungis, Paris’ berømte madmarked.
Ankommer torsdag, serveres fra torsdag aften, indtil alt er spist !
Østers, jomfruhummer, knivmuslinger, kammuslinger, hjerte-muslinger, rejer, krabbeklør, strandsnegle
Serveres med mayonnaise & citron
Serveres med blinis, crème fraîche, purløg & skalotteløg
Caviar de l’Isle, produceret i Gironde (FR), modnet 8-10 uger og saltet med 2,8%
Oscietre caviar, produceret i Gironde (FR), Smagen er cremet med et hint af hasselnødder, brunlig farve
Beluga ”Le roi des caviars, le caviar des Rois” Smagen er dyb, maritim og cremet, med et hint af mandel
Dagens fisk
Spørg tjeneren eller se på tavlen !
Sydfransk fiskesuppe m. 3 forskellige fisk & muslinger, croutoner & krydret mayonnaise
Dagens klassiske franske ret
Spørg tjeneren eller se på tavlen !
Bistroens håndskårne oksetatar med klassisk tilbehør
Serveres med pommes frites & salat og røres selv ved bordet
285 gr. bøf med hjemmelavet bearnaisesauce
Serveres med pommes frites & salat
Oplys tjeneren om stegning : bleu, saignant, à point eller bien-cuit
Dådyrfilet med ribssauce, stegt græskar, kål & svampe
Kalvekotelet med kantarel- sauce, kroquetter, grønne bønner & bagte tomater
Spørg tjeneren eller se på tavlen !
Sprød salat med vinaigrette
18 md. Comté med et glas vin fra Jura (6 cl)
Et udvalg af franske råmælks- oste
3 eller 6
Den ”brændte” franske klassiker
Vandbakkelser med vaniljeis & varm chokoladesauce
Flamberet pandekage med appelsinlikør
Klassisk æbletærte bagt på hovedet
Noget fransk sprødt, sødt & blødt
champagne & solbærlikør eller brombærlikør
hvid vin m. solbærlikør eller brombærlikør
lavet på ensianrod
Pernod
hvid eller rød
klassisk dry vermouth
hvid eller rød, hedvin m. kinabark
behagelig sød hedvin
blød, rund & sød hedvin
hedvin lavet på æbler
Pastis de Marseille
Gin Citadelle & fransk tonic
Fransk vodka, tomatjuice & tabasco
Cognac, whisky, absinthe & Angostura bitters
Vodka, kaffelikør, espresso & rørsukkersirup
Saint-Germain, Champagne & citron
Rhum blanc agricole, lime & rørsukker
Lillet rosé, tonic, agurk & mynthe
Fadøl
25 cl/50 cl
25 cl/50 cl
25 cl/50 cl
25 cl/50 cl
Flaske
Frankrigs bedste øl Pelforth siden 1914 i Lille
overgæret
Franskmænd elsker, at tilføje sirup eller limonade til deres øl !
øl med lemonade
øl med fransk bitter på urter & appelsin
øl med lemonade & grenadinesirup
øl med lemonade & ferskensirup
øl med lemonade & citronsirup
25 cl
citron eller ingefær øko
verbena eller fersken øko
verbena eller fersken
æblecider
æblejuice
tomatjuice
ananasjuice
druesaft
33 cl/75 cl
33 cl
75 cl
Campo Das Verdentes, Brasilien
med Calvados
med Grand Marnier
med Whisky
med Chartreuse verte
fransk Akvavit fra Alsace
fremstillet på den vilde urt génépi, fra Alperne
kokoslikør
cremelikør
cremelikør
myntelikør
“likør medicin”, med 27 urter & krydderier
Armagnac-baseret likør med bitter orange
kongelige brombærlikør
Allergener i maden kan oplyses ved henvendelse til personalet
Vi tager gebyr på ikke europæiske kort, samt firma-masterkort
Restaurant ouvert tous les jours de 11h30 à 00h00
Cuisine de tradition française - Bon appétit de la part de toute notre équipe