Salat, grillet tun, tomat, grønne bønner, oliven, peberfrugt, kartofler, ansjoser & æg
6 eller 12 snegle i hvidløgs-pastissmør
Ovnstegt marvben, ristet brød & cornichoner
Panerede Frølår som i Provence m. tomat, ramsløg & oliven
Andeleverterrin m. rabarberkompot & brioche
Østers for begyndere... fra Marennes-Oléron. 3, 6 eller 12
Mere kødfulde og umami i smagen. 3, 6 eller 12
Den oprindelige flade europæiske østers. 3, 6 eller 12
2 fines de Claire, 2 perles blanches, 2 belons
Hvidvinsdampede muslinger m. timian & skalotteløg
Hvidvinsdampede muslinger m. timian skalotteløg m. fritter & tartar-sauce
Baerri caviar fra de l’Isle, modnet 8-10 uger og saltet med 2,8% - fra størene i den franske Gironde-flod
Oscietre caviar- brunlig farve. Smagen er cremet med et hint af hasselnødder- fra Gironde-floden terre
Beluga “Le roi des caviars, le caviar des Rois” store rogn i lysegrå farve. Smagen er dyb, iod og cremet med et hint af mandel
Dagens fisk – se tavlen!
Sydfransk fiskesuppe med tre forskellige fisk, muslinger & crutons & krydret mayonnaise
Østers, jomfruhummer, knivmuslinger, kammuslinger, havssnegle, hjerte-muslinger, rejer, krabbeklør, strandsnegle serveres m. mayonnaise & citron
En fransk inspireret vegetaranretning – spørg tjeneren!
Pâté de campagne, Rosette de Lyon, saucisson sec chorizo, rillettes de canard, jambon sec
Bistroens tartar af håndskåret oksekød samt diverse – du rører – m. fritter & salat
Oplys om stegning: Bleu, Saignant, à Point eller Bien-cuit – som man si`r på fransk!
Andebryst m. hindbærsauce, rosti, gulerod- & squash – spaghetti
Kalvekotelet m. kantarel-sauce, kroquetter, grønne bønner & bagte tomater
Dagens klassiske franske ret – spørg tjeneren!
Fritter m. tartarsauce
Sprød salat m. fransk vinaigrette
18 md. Comté m. et glas (6cl. Jura-vin)
Et udvalg af 3 eller 6 franske råmælks- oste
Den "brændte" franske klassiker
Flamberet pandekage m. appelsinsauce
Vandbakkelser m. vaniljeis & varm chokoladesauce
Citronterte m. marengs
...noget fransk sprødt, sødt & blødt