M E N U

Ordet bistrot siges at stamme fra det russiske ord bistro som betyder hurtigt - med andre ord et sted hvor du hurtigt og uformelt kan få stillet din sult - og det være sig på alle tider af døgnet.

Vi begynder vores frokostservering - hvor du finder mange af de klassiske franske frokostspecialiteter kolde som varme fra kl. 11.30 til 16.00.

 

Se frokost menukort her

Aftensmenuen kan der vælges fra alle dage fra kl. 17.30 til 22.00. Du finder altid hvidvinsdampede muslinger som forret, en fisk blandt hovedretterne og den brændte klassiker créme brûlée som dessert. Ellers er det vores chefkok: Julien Antz som hver måned opstøver de regionale franske klassikere.

 

Se aftenskort her

Søndag – frokosten er comme d´habitude...  men om aftenen selvfølgelig med de fleste af bistroens klassiker. Køkkenet lukker ned kl. 21.00 - med mindre at der er forreserveret til senere...