L'éduc take-away, traiteur på fransk!
Nu gør vi det - MENU à EMPORTER! - mens vi stadigvæk kan huske at lave god fransk mad - mandag til lørdag!
MENU
3-retter 285,-
Forret
PLATS du JOUR: en kød eller en fisk
2 AOP oste eller dessert
Pour l’apéritif
Saltede mandler/hasselnødder ca. 100 gr. 50,-
Stenbidderrogn, blinis, purløg, citron, crème fraîche, skalotteløg 125,-
Jambon de Bayonne 50,-
Bistroens rørte oksetartar m. salat 95,-
Quiche m. spinat og gedeost 85,-
24 md. Comté ca. 100 gr. 50,-
Bestil og betal på telefon inden kl. 16 på den dag, hvor du ønsker maden eller selvfølgelig mange dage inden
mobil 26 28 88 26
Afhentning ml. kl. 16 og 18 i bistroen
Vi serverer maden i emballage, så den let kan opvarmes i ovnen hjemme - bon appetit!