top of page

E N  K Æ R L I G H E D S H I S T O R I E

L´Éducation Nationale er en gammel kærlighedshistorie om den ægte franske bistro der møder de bonerte danskere tilbage i året 1992 – og stadigvæk i dag forfører til en aften i selskab med autentisk mad og vin over de ternede duge – og lader Pisserenden forvandle til et andet Paris.

Den galliske hane har snart galet i 3 årtier - og stadigvæk til melodien om, at de gamle franske klassikere skal man vel ej røre og omfortolke - for heri ligger hele kulturskatten, minderne og genkendelsens berusende smag – må man sige den "Nationale uddannelse"!​

Bistroens garcon & restaurantchef Michel, har været med os på den franske dannelses-rejse siden 2006 

bistro, bistro - skulle efter sigende være det russiske udtryk for hurtigt, det bestræber vi os på, hurtigt, uformelt, korrekt både til frokost (11.30-17) og aften (17-22) - stedet hvor du altid kan få stillet din sult, lille som stor.

Fra 2018 har vi sat "Soirée Cabaret" på menuen - en månedlig aften i skøn forening af bistromad og intimkoncert. Danske divaer og modne drengerøve har gennem årene således været på fransk visit og sat københavns mindste spillested på cv´et !   

  

Bienvenue et á table!

Eric, kok & Nanna, sommeliere - indehavere fra 2003

Se vores billedgalleri her

bottom of page