Juice, brus, vand & varmt
Vores filosofi er lidt, godt og kun fransk - hvorfor ingen coca! Vi introducerede som de første herhjemme Alain Milliat - en sand mester udi kunsten at lave frugtjuice og -nektar, orangina er ren appelsin-nostalgi - hertil lidt alpe-lemonade på glechervand som genfortællingen om vores søde brusende barndoms-erindringer - og kokkens bretonske aner fornægter sig ikke, i en tør æblecider - dertil vand fra de franske kilder, ja, jo miljøet til trods, for skal det være fransk skal det være fransk!! Det hæderkronede the-firma Mariage Fréres fra 1854 leverer fra Paris - kaffen henter vi selv i Risteriet og hedder Uno. På fustasier (dem med øl) - fås selvfølgelig kronenbourg fra Alsace, også den i hvede, og så er vi fløjet som fulg fønix til det belgiske genopståede kloster, Grimbergen for at finde øllen i overgæret udgave - BONNE SANTE!
Vine
Hos os serveres der klassisk fransk vin - i små og store flasker samt mange på glas! Udvalget afspejler vores egen kærlighed, hvorfor bobler, Bourgogne og Loire fylder mest. Vi ynder at kunne skænke fra alle regioner som Savoie, Jura, Auvergne og Korsika, og der er selvfølgelig Bordeaux for dem som drikker Bordeaux. Vi har konventionelle-, økologiske-, biodynamiske - og naturvine - så et glas for alle!
Bistroens champagne importerer vi selv fra et lille hus i Damery - og husk champagne er bare vin, med den fortræffelighed, at det kan drikkes til ALT!