V A N D, B O B L E O G V A R M E D R I K K E








Jus & Nektar de Alain Milliat
Vi har et helt særligt forhold til disse frugtsafter fra Orleanas i Lyon, for de er af egen import og med exklusivitet.
Portefølgen er lang (ca. 25 forskellige) og saftig fra klassisk reinette-æble, sommerpærer, rabarber over tomat og gulerod til eksperimenterende rødbede, kiwi, figne, gul tomat etc.
Bière
Vi har en lille fransk/belgisk øludvalg på såvel haner som flasker – hvoraf 2 trappist-øl. Kro.. er bistroens øl naturligvis, nu også i blanc/hvede udgave. Som ny øl i sortimentet er kommet Biere de Mont Blanc – en Alpeøl fremstillet med glechervand...
Soda
1936 var året hvor den lille buttede appelsin-sodavand Orangina siges at være blevet opfundet – og hvorfor servere andet!
Limonade & citronnade - Smagen af barndommens minder...
Elixia er en håndværksfremstillet limonade fra Champagnole i Juraområdet, fremstillet siden 1856 og dermed det ældste limonadehus i Frankrig.
Bella Lula er er den autentiske drik fra middelhavsområdet, laver gennem generationer i de små private hjem af lemon, rørsukker og frisk mynte.
Cidre
Cidre er fremstillet gennem 2000 år i landet Pays d'Auge i Normandiet på pressende æbler. På vores etikette står der Christian Drouin og så er der tale om de absolut bedste æbleplantager i hjertet af Pays d´Auge.
Vittel, Evian, Badoit & Perrier
Franskmænd og deres vand! Eau minérale, eau gazeuse... Vi fører naturligvis gallernes foretrukne kilder, om det være sig med lidt, meget eller slet ingen brus.
Café
Risteriet har ligget rundt om hjørnet siden 2002 og hvorfor løbe længere efter kaffe! Vores bønne hedder Miscela Uno, er ren aribica, smagsnoterne er god sødme med toner af krydderier og massere af crema-crema-crema. Rund og blød som ingen anden espresso - og skal der mælk i siger vi café au lait...
Thé
"Mariage Frères" hedder vores parisiske théhus. Siden 1854 har brødrene leveret luksus til alverdens thédrikkere. Vi har sort, hvid, rød og grøn thé på menuen, og desværre kun en brøkdel af husets portefølge ...